Luxe vakantie appartementen en vakantiehuizen met zwembad in Le Marche, Italië

Azienda Cerqueto bestaat uit twee vakantiehuisjes en twee luxe vakantie appartementen. Het is gelegen in Le Marche, aan het einde van een witte weg met aan een kant prachtig uitzicht over de Marchigaanse heuvels en aan de andere kant de Monte Sibillini. De twee vakantie appartementen en twee vakantiehuisjes liggen in de buurt van de middeleeuwse stadjes San Ginesio en Sarnano die beiden uitgeroepen zijn als een van de mooiste plaatsen van Italië. Je geniet hier vanaf het terras van een schitterende zonsondergang; waarna er miljoenen sterren aan de hemel verschijnen.

Azienda Cerqueto is zodanig gerestaureerd, dat er voor de gasten alle comfort en ruimte is, zelfs op regenachtige dagen. De appartementen en de vakantiehuizen hebben een eigen charme door het unieke interieur omdat veel van de spullen komen uit landen waar de eigenaren zelf gewoond en gewerkt hebben, zoals Egypte, Tanzania en Zimbabwe.

duurzaam en kleinschalig

Om elektriciteit te produceren gebruiken de vakantiehuizen en vakantie appartementen van Azienda Cerqueto voornamelijk zonne-energie! 

zwembad met prachtig uitzicht

De zwembad van Azienda Cerqueto heeft een uitzicht om bij weg te dromen dankzij het heuvelachtige landschap en het ononderbroken uitzicht op de Monti Sibillini. 

Een plek om te onthaasten

Wanner je bij Azienda Cerqueto verblijft kan je eindelijk tot rust komen. En je zult snel begrijpen waroom ze het la dolce vita noemen!

Ciao, ik ben Monique!

Neem contact met ons op en kom genieten van een geweldige vakantie bij ons op Azienda Cerqueto in Le Marche!

Staat bepaalde informatie niet op de website of willen jullie persoonlijk advies. Dat kan! Mail of whatsapp ons en we helpen jullie heel graag verder.

Wij proberen binnen 24 uur te antwoorden.

BOEK NU!

Of was je op zoek naar een privé villa, een gezellige B&B of misschien een leuke glamping-ervaring? Neem dan een kijkje naar de vakantie accommodaties van Le Marche Explorer!